Onze werkwijze

Speciaal machinbouw Grafisch

Wat hebben wij gerealiseerd

Tegelkoeler Handelingssysteem

Voor een van onze klanten maakten we een tegelkoeler handelingssysteem voor de handeling van tegels uit gerecycled kunststof. Het systeem dat wij bouwden neemt het hele proces van het transporteren en koelen van tegels tot het palletiseren voor zijn rekening. Een stuk sneller en veiliger dan de applicatie waarmee de klant voorheen werkte. Deze was niet alleen traag maar ook nog eens onderhoudsgevoelig. 
Speciaal machine - PVC Tegels.PNG
Choclade transportbaan2.PNG

Chocoladeknipper

Voor een andere klant bouwden we een chocoladeknipper. Doordat de chocola in kleinere blokjes wordt geknipt kan deze sneller smelten wat handig is als nieuw product voor bakkerijen. 

Sokkenplukker 

Daarnaast ontwikkelden we een sokkenplukker voor in een pluimveeslachterij. Omdat het bij de overgang naar een looppoot lastig is om de sokken te verwijderen bedachten we bij Van Leeuwen Techniek een slimme oplossing met een verstelbare borstel die de sokken snel en efficiënt plukt. 

Speciaal machine - Sokkenplukker3.PNG
Speciaal machine - doorschuifsysteem (2) (Large).JPG

Doorschuifsysteem kratten en dozen 

Voor een food fabrikant ontwikkelden we een doorsschuifsysteem waarmee kratten en dozen door de koeling geschoven kunnen worden met een automatische in- en uitvoer door middel van transportbanen. Hierdoor wordt het product automatisch lange tijd gekoeld en het bespaart veel handelingen en ruimte.