Montageservice

Van Leeuwen Techniek kan dankzij ervaren personeel en de juiste uitrusting zorgen voor de complete montage en demontage van uw constructies, machines en leidingwerken.

Door dat de gereedschappen gekeurd zijn en onze mensen allen in bezit zijn van de nodige veiligheidspapieren zoals VCA zijn wij in staat om uw montage goed en veilig uit te voeren.

Wij zullen te allen tijde er grote zorg voor dragen dat de montage snel en nauwkeurig geschied. Onze kracht en ervaring ligt bij de montage van machines, uitlaatsystemen, meetputten en leidingwerken.

Om u zorgen uit handen te nemen leveren wij de montage klussen bij voorkeur turn-key af, dit betekent dat we een montageproject van A-Z kunnen verzorgen. 

Heeft u een (montage-)klus of wilt u hier meer over weten, neem dan snel contact met ons op.

Header technische dienstverlening (Large)
RVS Bordes hygienische constructie (1)

Constructiebouw

Voor al uw licht en middelzwaar constructiewerk kunt u bij van Leeuwen Techniek terecht. Wij kunnen bouwen wat u wenst, wanneer u enkel de engineering van het product uitvoert en graag de productie ervan uitbesteed staan wij voor u klaar. Maar u bent natuurlijk ook helemaal aan het goede adres met alleen een idee of een simpel schetsje. Kortom wat u ook heeft, wij voeren het voor u uit.

Ook bij het constructiewerk is RVS ons hoofd product, maar wij kunnen de constructie's natuurlijk ook bouwen van het materiaal dat u wenst. Eventueel is een combinatie van verschillende materialen ook zeer goed mogelijk.

Technische dienstverlening

Wij zijn als technisch dienstverlener werkzaam voor diverse bedrijven. De werkzaamheden die we daar verrichten zijn zeer uiteenlopend. We ondersteunen de technische dienst wanneer deze handen tekort komt, maar ook voor het onderhoud, oplossen van storingen en revisie van uw standalone machine tot complete machinelijn bent u bij ons aan het goede adres.

Het onderhoud en revisie aan/in uw machine/installatie voeren wij voornamelijk op locatie uit. Dit kunnen kleine werkzaamheden zijn als smeren, afstellen of controleren. Maar ook grote aanpassingen aan uw machine voeren wij graag voor u uit. Dit kan mechanisch, elektrisch of pneumatisch onderhoud zijn. Wanneer er aan de machine zeer groot onderhoud of aanpassingen zijn dan is het voor ons ook mogelijk om het in onze werkplaats uit te voeren.

Wanneer u een storing aan/in uw machine/ installatie heeft staan wij graag voor u klaar. Wij gaan altijd voor een snelle en bovenal goede oplossing van de storing. Met onze service monteurs die altijd voor u klaar staan en een divers magazijn kunnen wij in de meeste gevallen uw storing snel oplossen. Heeft u een storing neem dan snel contact met ons op. 

Technische Dienstverlening (Medium).JPG