Zo werken wij

In de praktijk betekent dit dat u bij Van Leeuwen Techniek korte lijnen kunt verwachten en snelle levering. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle producten die we afleveren eenvoudig te reinigen zijn. Dit komt niet alleen de voedselveiligheid ten goede, maar bespaart u ook nog eens kosten! 

Wij verstaan de kunst van RVS-machinebouw die als geen ander rekening houdt met hygiëne en reinigbaarheid. Wij leveren enkel producten en diensten die van toegevoegde waarde zijn voor uw productieproces en die de kwaliteit van uw product verhogen. Door onze ervaring binnen de voedselverwerkende industrie voldoen we altijd aan uw HACCP-norm. Samen denken we na over uw productieproces. Zo maken we altijd iets waar u tevreden over bent. En uiteraard kunt u ook voor het onderhoud van uw machine op ons rekenen.

Ons team

Persoon 1
Lasser en Monteur

Erik van de Kamp


Persoon 10.JPG
Lasser en Monteur

Jos van Esveld


Persoon 2
Lasser en Monteur

Marco van Ee


Persoon 6
Administrateur

Wilfred Folmer


Persoon 11.JPG
Engineer / werkvoorbereider

Johan Kraai


Persoon 7
Eigenaar en Monteur

Bertus van Leeuwen


Persoon 5
Lasser en Monteur

Bernard van Leeuwen


aac1524b5edd450c8d18c42fdad4b3fb
Engineer / werkvoorbereider

Reinier van Leeuwen

Geschiedenis

Van Leeuwen Techniek werkt al 20 jaar als machinebouwer en technisch dienstverlener. Met jarenlange ervaring op zowel technisch als logistiek gebied in de voedselindustrie, besloot Bertus van Leeuwen in het jaar 2000 de uitdaging aan te gaan om zijn ideeën voor het starten van een eigen bedrijf te verwezenlijken. 

Zo kwam Van Leeuwen Techniek tot stand vanuit het Veluwse Garderen en Stroe. Inmiddels zijn we doorgegroeid tot een complete machinebouwer en werken we in een ruim pand op industrieterrein Harselaar bij Barneveld, midden in de Food Valley. Hier bouwen we machines en constructies die zich kenmerken door de praktische toepasbaarheid.
 
Meer weten? We geven u graag advies. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.