Nieuws

Nieuwe computerkast in het assortiment 6 november 2019

Het assortiment is uitgebreid met onze eigen RVS computerkast! 

Door het hygiënische ontwerp en de solide kwaliteit is deze kast perfect om in uw productieomgeving te gebruiken. De kast is voorzien van een uitschuifbare lade en eventueel te leveren met passende lessenaar. Uitvoerbaar met rubberen of FDA goedgekeurde nylon afdichting. Beschikbare formaten zijn 800mm, 900mm, 1000mm en 1100mm maar de kast kan ook naar de uw gewenste afmetingen gemaakt worden.

Lees verder


De energiezuil is vernieuwd 5 december 2017

De energiezuil van Van Leeuwen Techniek is dé ideale hygiënische behuizingsoplossing voor aansluitingen van elektriciteit, lucht en vloeistoffen. De zuil is flexibel te monteren boven of vlakbij de werkplek. Geen zwervende contactdozen en overbodig lange snoeren en slangen meer. Wel zo veilig en bedrijfszeker. De zuil is zo ontworpen dat deze uitstekend voldoet aan de hygiëne-eisen van de voedsel- en genotsmiddelenindustrie.

Deze energiezuil is nu vernieuwd. Zo zijn de aansluitklemmen nog eenvoudiger bereikbaar en is de deksel voorzien van een blauwe foodpakking. De bevestiging van de energiezuil is flexibel geworden door het gebruik van een koppeling. 

Lees meer over de Hygiënische energiezuil VLT-EZ-001


Lees verder