Ik ben technisch specialist

Ik wil onderhoudsvriendelijke machines, zo laag mogelijke kosten, een partner die zorgen uit handen neemt en kennis van zaken heeft.

Voor u bouwt Van Leeuwen Techniek onderhoudsvriendelijke en betrouwbare machines. Eenmaal geplaatst, kunt u zich richten op het eerste- en tweedelijns onderhoud van de machines. Losse onderdelen nodig? Ook daar kan Van Leeuwen Techniek u bij helpen. 

Is het tijd voor onderhoud of reparatie, schakel ons dan zo snel mogelijk in. Onze vakbekwame monteurs werken nauwkeurig en snel en pakken een probleem altijd bij de wortels aan. Ook als het niet een van onze eigen machines betreft.Technisch specialist
Kwaliteit (Large)

Ik ben kwaliteitsmanager

Mijn belangrijkste zorg is het waarborgen van de kwaliteit in het productieproces. Daarom wil ik enkel hygiënische machines, die eenvoudig te reinigen zijn.

Alle machines die we bij Van Leeuwen Techniek ontwerpen en maken zijn gericht op hygiëne. Wij vinden het belangrijk dat een machine zo eenvoudig mogelijk te reinigen is en bouwen daarom altijd open frames. Hierbij gebruiken we zo min mogelijk losse onderdelen. Mochten er toch kritische punten in de machine zijn, dan zorgen wij ervoor dat ze makkelijk bereikbaar zijn voor inspectie. Zo passen onze machines uitstekend binnen de HACCP- en HARPC-systemen.

Met onze jarenlange ervaring in de foodindustrie hebben we veel kennis over nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen op het gebied van hygiëne. Uiteraard delen we die kennis graag om uw bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter te laten verlopen met zo min mogelijk mensenhanden. Kwaliteit staat daarbij natuurlijk voorop.

Ik ben logistiek manager

Mijn doel is om onze producten zonder al te veel rompslomp zo efficiënt en goedkoop mogelijk van A naar B te verplaatsen via bijvoorbeeld een transportlijn en opstapelsysteem.

Van Leeuwen Techniek ontwerpt en bouwt intralogistieke systemen voor een efficiënte handling van uw product. We leveren betrouwbare systemen met een hoge uptime. Zoals bijvoorbeeld de productielijn met transportbaan en opstapelsysteem die we voor een klant ontwikkelden. Voorheen moest de klant die kratten op stapels pallets heen en weer rijden door de fabriek. Nu gebeurt dit allemaal automatisch via een transportbaan waar geen mensenhanden meer aan te pas komen. Dit systeem bespaarde de klant niet alleen personeelskosten, maar is ook nog eens een stuk hygiënischer. 

Gaat u over op nieuwbouw? Wij adviseren u graag over de nieuwste productietechnieken en helpen u aan een oplossing op maat voor uw bedrijf. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

VLKB - RVS Krattenkeerbocht (2)-2
OEM

Ik ben OEM-er

Ik richt mij het liefst op de machines die wij zelf bouwen, maar heb toch regelmatig behoefte aan een gespecialiseerde partner die meedenkt en ons dingen uit handen neemt.

Van Leeuwen Techniek neemt graag de bouw van onderdelen van uw productielijn van u over. Denk bijvoorbeeld aan transportbanen, leidingen of een van onze andere specialismen. Dat begint vaak al in het stadium aan de tekentafel. We werken met heldere en duidelijke 3D-tekeningen die u eenvoudig kunt integreren in de complete layout. Zo zien u én uw klant op voorhand hoe de onderdelen hun aansluiting vinden in het grote geheel en weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom kennen wij korte levertijden. Tijdens bouw en montage houden wij intensief contact en betrekken we u overal bij tot het moment van de oplevering zodat we samen het beste resultaat behalen. Uiteraard zijn we pas tevreden als u dat ook bent.